3%20nye%20ansatte%20-%20V%C3%A5ren2020

Sandnes eiendom ønsker velkommen til tre nye flotte medarbeidere

30.04.2020

I løpet av noen vårmåneder har tre nye personer startet i ledige stillinger hos oss.

Emil Edvardsen (til venstre) og Bjørnar Nilsen (til høyre) har begynt i stilling som bygningsansvarlig i forvaltningsavdelingen. Her har de blitt ansvarlige for egen portefølje av bygg, med løpende forvaltning, drifts- og vedlikeholdsplanlegging.  I tillegg kan det bli prosjekt- og byggeledelse på mindre ombygninger og rehabiliteringer. Nurcan Aydin er ansatt som rådgiver anskaffelser og skal arbeide med anskaffelser og kontrakter.
 
Nurcan er utdannet siviløkonom og har hovedsakelig jobbet i bank og oljebransjen. Hun kommer fra stilling i NAV kontroll som deres representant i a-krimsenteret i Stavanger. Hun har lenge hatt interesse for anskaffelser og benyttet anledningen til å søke stillingen når denne nå bød seg.
 
Emil har utdannelse fra teknisk fagskole (klima, energi og miljø) og har mesterbrev og svennebrev i blikkenslagerfaget. Han har 20 års erfaring fra ventilasjonsbransjen som bas/anleggs- og prosjektleder. Han liker å jobbe tverrfaglig og ser fram til å bidra med sin kompetanse for å optimalisere bygg for Sandnes kommune.
 
Bjørnar har erfaring som rådgivende ingeniør med arbeidsfelt hovedsakelig innenfor rehabilitering og konstruksjoner av forskjellige typer. Han har også bakgrunn som teknisk eiendomsforvalter og rådgivende byggingeniør. Han kommer fra stilling som forvaltningsingeniør i Eigersund kommune. Bjørnar ser fram til å arbeide i Sandnes eiendom, hvor det er mye aktivitet og hvor han kan bidra og videreutvikle seg.